Potrošniki

Podravkina osnovna usmeritev je proizvodnja visoko kakovostnih in zdravstveno brezhibnih izdelkov, ki poteka v skladu z načeli dobre proizvodne prakse ter po načelih kakovosti in varnosti hrane.

Zahvaljujoč dolgoletnemu zaupanju naših potrošnikov, smo postali vodilno podjetje v prehranski industriji prav tako pa smo pomembni na trgu farmacevtskih izdelkov, tako na Hrvaškem kot v številnih državah v jugovzhodni Evropi. Skupaj s potrošniki spoštujemo tradicijo in njene vrednote, v kombinaciji z najmodernejšimi ustvarjalnimi metodami ter tehnološkimi dosežki določamo standarde in ustvarjamo najnovejše trende na trgih.    

Podravkina osnovna usmeritev je proizvodnja visoko kakovostnih in zdravstveno brezhibnih izdelkov, ki poteka v skladu z načeli dobre proizvodne prakse ter po načelih kakovosti in varnosti hrane. Glede na to, da se kakovost in varnost hrane v zavesti potrošnika pomembno prepletata, se trudimo zagotoviti njeno najvišjo raven, in sicer od nabave najkakovostnejših surovin do distribucije gotovega izdelka potrošniku. Kakovost temelji na normah, predpisih in principih v skladu s Podravkinim sistemom upravljanja s kakovostjo in varnostjo hrane, kot tudi na nenehnem profesionalnem izpopolnjevanju vseh naših zaposlenih. Visoka kakovost je naša stalnica, pri ustvarjanju izdelkov pa posebno pozornost posvečamo preprostosti priprave in uživanja, praktičnosti ter prispevanju k zdravju potrošnikov.    

V prihodnosti bomo z zadovoljstvom nadaljevali z izpolnjevanjem želj in potreb naših potrošnikov v več kot 40 državah po svetu, saj je njihovo zaupanje Podravkina kakovost. 

Podravkina Nutritivna strategija

Podravkina Nutritivna strategija je naš vodnik pri razvoju novih in prenovi obstoječih receptov z namenom, da so vam v vsakem trenutku dostopni visoko kakovostni izdelki primerne hranilne vrednosti ter odličnega okusa.