Zaposleni

Ključ Podravkinega uspeha so profesionalni, ustvarjalni in podjetni ljudi, ki so v vsakem trenutku pripravljeni storiti nekaj pozitivnega za podjetje ter vložiti dodaten trud in čas v doseganje nadpovprečnih rezultatov.

Zaposleni

Z jasno strategijo in s kakovostno organizacijo so za uresničitev poslovnih ciljev podjetja odločilnega pomena usposobljeni ter motivirani zaposleni. Ključ Podravkinega uspeha so profesionalni, ustvarjalni in podjetni ljudi, ki so v vsakem trenutku pripravljeni storiti nekaj pozitivnega za podjetje ter vložiti dodaten trud in čas v doseganje nadpovprečnih rezultatov.

Podravka s svojim pristopom k poslovanju in zaposlenim zagotavlja izzive ter spodbude, dinamično delovno okolje in možnost za profesionalno ter osebno rast in razvoj. Omogočamo individualno timsko delo ter uresničitev potencialov. V odnosih med zaposlenimi negujemo spoštovanje, zaupanje, iskren dialog in transparentnost, pri delu pa odličnost ter prizadevanje k ustvarjanju nadpovprečnih rezultatov. Strast do vsega, kar počnemo, nas poganja, da ustvarimo podjetje s srcem. Na ljudeh, ki živijo Podravkine vrednote, gradimo našo moč in boljšo prihodnost podjetja.

Biti del Podravkine skupine, pomeni živeti Podravkine vrednote in znati prepoznati vsako priložnost za strast, ustvarjalnost, odličnost, zaupanje ter zadovoljstvo potrošnikov. Gradite z nami prihodnost na edini način, ki ga poznamo – vedno s srcem.