Fini “golaž”
- Recept po coolinarika.com -Kadar želite pripraviti pravo domače kosilo za svoje najdražje, potrebujete le malo mesa, malo gob in Vegeta Marinado s česnom.
 
                    Priprava
- Teletino narežite na kockice in prelijte z marinado ter pustite stati 30 minut. 
- Na segretem olju popecite meso, zalijte z vodo in dušite na rahlem ognju, dokler se meso ne zmehča. 
- Gobe narežite na četrtine ali plošče in jih dodajte h golažu. Dodajte vino in vodo ter dušite še 10 minut. 
- Škrobno moko raztopite v malo vode in primešajte golažu ter na kratko pokuhajte. Po potrebi posolite in popoprajte. 
Porcija: Postrezite kot samostojno jed ali s kuhanimi testeninami.
Nasvet: Uporaba marinade daje poln okus jedi, količine sestavin pa lahko poljubno kombinirate po vašem okusu.