Kvinojo je bilo mogoče najti na mizah že v času starodavnih Inkov, danes pa je vse pogostejša priloga – z dobrim razlogom! Zaradi kosmičaste strukture, bogastva beljakovin in aminokislin je popolna priloga različnim jedem, in ker ohranja strukturo tudi po kuhanju, je odlična kot dodatek k solatam. V družbi najokusnejše mehke tunine in različne zelenjave je lahko obrok v kateremkoli delu dneva. Obogatite svoj dan s to okusno in hranljivo solato!
Povzetek...
Brez konzervansov • Vir beljakovin
Priprava
Izdelek se lahko uživa brez predhodne kulinarične obdelave.
- Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
- Rok trajanja: 36 mesecev
- Embalaža: 160 g
Sestavine
Zelenjava 33 % (čebula, paprika, stročji fižol, koruza), tuna (Katsuwonus pelamis), rdeča kvinoja 26 %, zelena leča 14 %, voda 8 %, repično olje, sušen paradižnik 3 %, kuhinjska sol, čili.