Kvinojo je bilo mogoče najti na mizah že v času starodavnih Inkov, danes pa je vse pogostejša priloga – z dobrim razlogom! Zaradi kosmičaste strukture, bogastva beljakovin in aminokislin je popolna priloga različnim jedem, in ker ohranja strukturo tudi po kuhanju, je odlična kot dodatek k solatam. V družbi najokusnejše mehke tunine in različne zelenjave je lahko obrok v kateremkoli delu dneva. Obogatite svoj dan s to okusno in hranljivo solato!
Povzetek...
Brez konzervansov • Vir beljakovin
izdelek se lahko uživa brez predhodne kulinarične obdelave.
zelenjava 33 % (čebula, paprika, stročji fižol, koruza), tuna (Katsuwonus pelamis), rdeča kvinoja 26 %, zelena leča 14 %, voda 8 %, repično olje, sušen paradižnik 3 %, kuhinjska sol, čili.
- Shranjevanje: na suhem mestu pri sobni temperaturi.
- Rok trajanja: 36 mesecev.
- Embalaža: 160 g.
Prehranske vrednosti
Energetska vrednost | 188 kcal / 788 kJ |
---|---|
Maščobe | = 9.8 g |
- od tega nasičene maščobe | = 0.8 g |
Ogljikohidrati | = 14 g |
- od tega sladkorji | = 2.2 g |
Beljakovine | = 11 g |
Sol | = 1.1 g |
… | prikaži vse |
Vir: Podravka d.d. | Na 100 g izdelka |