Izdelek lahko najdemo v vsakem gospodinjstvu. Soda ima široko paleto uporabe, in sicer pri peki kolačev, krhkega testa in kruha ali pa kot sestavina domačih receptov za čiščenje. Lahko jo uporabite pri pripravi penečih se vin, v kozmetiki, za odpravo neprijetnih vonjav ipd.
Neizogibna je v raznih pripravkih, ki ugodno vplivajo na naše zdravje, ker nevtralizirajo kislino.
Povzetek...
Nevtralizira kislino • Za odstranjevanje neprijetnih vonjav • Za čiščenje kot fino abrazivno sredstvo • Nadomesti pecilni prašek
Priprava
Uporaba: Sodo bikarbono lahko uporabite namesto pecilnega praška za kolače s kislim mlekom, z medom, jogurtom ali s čokolado (za vsako skodelico navedenih sestavin je dodajte pol žličke). V čokoladno glazuro je dodajte ščepec, da ostane vlažna in tako preprečite njeno... prikaži več Uporaba: Sodo bikarbono lahko uporabite namesto pecilnega praška za kolače s kislim mlekom, z medom, jogurtom ali s čokolado (za vsako skodelico navedenih sestavin je dodajte pol žličke). V čokoladno glazuro je dodajte ščepec, da ostane vlažna in tako preprečite njeno pokanje. Če pripravljate čokoladni biskvit, dodajte ščepec soli in testo bo temnejše.
- Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu.
- Rok trajanja: 24 mesecev
- Embalaža: vrečka 200 g
Sestavine
natrijev hidrogenkarbonat (E 500ii)
Glejte podobne izdelke
- BLAGOVNA-ZNAMKA
- Dolcela
- Pripomočki za peko
- TIP IZDELKA
- Pripomočki za pripravo sladic
- OBROK
- Kosilo
- Malica
- Večerja
- STOPNJA PRIPRAVE
- Pripravljeno
- OKUS
- Nevtralno
- GLAVNE SESTAVINE
- Ostalo
- DRUGE ZNAČILNOSTI
- Primerno za vegetarijance