Šlag krema z okusom vanilje

Šlag krema z okusom vanilje

Nepremagljiva krema za vse ljubitelje vanilje

Lahka krema za vse, ki si sladice ne morejo zamisliti brez vanilje, ne glede na to, ali gre za desertno kremo ali kremo za torto. 

Vsebuje odlično razmerje ogljikovih hidratov, beljakovin in maščob – mlečne beljakovine ter jedilno želatino kot komponento beljakovin, maščobe pa v obliki rastlinskih maščob. Dodana barvila, ekstrakt paprike in kurkumin so izključno rastlinskega izvora.

Povzetek...

Lahka krema z okusom vanilje • Za pripravo desertne kreme, kreme za torte ali okraševanje

Za pripravo penaste kreme: v visoko posodo vlijte 2 dl hladnega mleka. Dodajte vsebino vrečke in mešajte z mešalnikom 4–6 minut. Če želite bolj sladko kremo, dodajte sladkor. Kremo lahko takoj postrežete ali jo postavite do postrežbe v hladilnik. Za pripravo kreme za... prikaži več Za pripravo penaste kreme: v visoko posodo vlijte 2 dl hladnega mleka. Dodajte vsebino vrečke in mešajte z mešalnikom 4–6 minut. Če želite bolj sladko kremo, dodajte sladkor. Kremo lahko takoj postrežete ali jo postavite do postrežbe v hladilnik. Za pripravo kreme za torte in kolače: kremo za torte pripravite na enak način kot penasto kremo, vendar s 125 ml mleka. Za torto lahko uporabite temni ali svetli biskvit. Pomembno je, da vsak oblat navlažite z mešanico mleka in sadnega sirupa, šele nato ga premažite s kremo. Količina kreme zadostuje za premazovanje samo enega oblata. Gotovo torto postavite za 1–2 uri v hladilnik.

sladkor, strjena rastlinska maščoba, glukozni sirup, emulgator (E 472a), modificirani škrob, jedilna želatina (goveja), mlečne beljakovine, regulator kislosti (kalijevi fosfati), aroma, barvila (kurkumin, ekstrakt paprike)

  • Shranjevanje: Hranite na suhem mestu pri sobni temperaturi (ne v hladilniku).
  • Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje
  • Embalaža: 45 g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 507 kcal / 2125 kJ
Masti 23 g
- Zasičene masne kisline 21 g
Ogljikohidrati 69 g
- Sladkorji 53 g
Beljakovine 6.7 g
Sol 0.17 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Poskusite jih v teh receptih

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov