Šlag krema z okusom čokolade

Šlag krema z okusom čokolade

Krema nad kremami za popolno sladico

Nepremagljiva izbira za vse, ki obožujejo čokolado in za katere prava sladica brez tega čarobnega okusa ni popolna. Lahko čokoladno šlag kremo lahko postrežete kot desertno kremo ali kremo za torte. 

Kot sestavine beljakovin vsebuje mlečne beljakovine in jedilno želatino, ki je visokovredna beljakovina, ter dodatek čokolade v prahu kot sestavino ogljikovih hidratov za končni užitek.

Povzetek...

Lahka krema z okusom čokolade • Za pripravo desertne kreme, kreme za torte ali kreme za okraševanje

Priprava

Za pripravo penaste kreme: v visoko posodo vlijte 2 dl hladnega mleka. Dodajte vsebino vrečke in mešajte z mešalnikom 4–6 minut. Če želite bolj sladko kremo, dodajte sladkor. Kremo lahko takoj postrežete ali jo postavite do postrežbe v hladilnik. Za pripravo kreme za... prikaži več Za pripravo penaste kreme: v visoko posodo vlijte 2 dl hladnega mleka. Dodajte vsebino vrečke in mešajte z mešalnikom 4–6 minut. Če želite bolj sladko kremo, dodajte sladkor. Kremo lahko takoj postrežete ali jo postavite do postrežbe v hladilnik. Za pripravo kreme za torte in kolače: kremo za torte pripravite na enak način kot penasto kremo, vendar s 125 ml mleka. Za torto lahko uporabite temni ali svetli biskvit. Pomembno je, da vsak oblat navlažite z mešanico mleka in sadnega sirupa, šele nato ga premažite s kremo. Količina kreme zadostuje za premazovanje samo enega oblata. Torto nato postavite za 1–2 uri v hladilnik.

  • Shranjevanje: Hranite na suhem mestu pri sobni temperaturi (ne v hladilniku).
  • Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje
  • Embalaža: 60 g

Sestavine

Sladkor, kakavov prah 11 %, strjena rastlinska maščoba, glukozni sirup, emulgator (E 472a), modificirani škrob, jedilna želatina (goveja), mlečne beljakovine, čokolada (prah) 1% (vsebuje sojin lecitin), regulator kislosti (kalijevi fosfati).

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov