Rjavi fižol

Rjavi fižol

Zrno po zrno, hranljivosti veliko!

Neizogibno živilo z domačih jedilnikov lahko najdete v številnih zanimivih kombinacijah, in sicer v enolončnicah, prebrancu in različnih solatah.  

Pokusite ga v lahkih zelenjavnih različicah ali s suhimi rebri in kislim zeljem. Nepremagljiv je po okusu in hranilnih vrednostih.

Rjavi fižol je zelo hranljivo živilo. Prehranske vlaknine so pomembne za vzdrževanje ustrezne ravni holesterola v krvi. Beljakovine, magnezij, folna kislina, lecitin ... vse to so samo del hranljivih snovi, ki jih vsebuje. 

Povzetek...

Fižol je zelo zdravo živilo • Odličen je za pripravo enolončnic, prilog in različnih solat

Odličen je za pripravo enolončnic, prilog in različnih solat.

fižol, voda, kuhinjska sol, antioksidant (E 385)

  • Shranjevanje: Po odprtju hranite v hladilniku.
  • Rok trajanja: Do datuma odtisnjenega na pokrovu.
  • Embalaža: 400 g, 800 g in 2500 g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 114 kcal / 480 kJ
Masti 0.3 g
- Zasičene masne kisline 0.07 g
Ogljikohidrati 8 g
- Sladkorji 1 g
Beljakovine 4.8 g
Sol 0.65 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov