Puding toffee premium

Puding toffee premium

Karamela, ki preplavi vse čute.

Da bi okusili slasten vonj in okus karamele, vam ni treba več čakati na prosto mesto v vrhunskih restavracijah. Dolcela vam to okusno sladico v obliki okusnega kremastega pudinga premium prinaša na dom. Zaradi preproste priprave in odlične kombinacije karameliziranega sladkorja ter kremaste smetane se temu pudingu ni mogoče upreti!

Priprava

Prašek za puding zmešajte s 40 g (3 žlicami) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 5 žlic in jih dobro zmešajte s pudingom ter sladkorjem, da dobite homogeno zmes. Preostalo mleko skuhajte, odstavite z ognja in dodajte raztopljen prašek za puding ter med mešanjem... prikaži več Prašek za puding zmešajte s 40 g (3 žlicami) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 5 žlic in jih dobro zmešajte s pudingom ter sladkorjem, da dobite homogeno zmes. Preostalo mleko skuhajte, odstavite z ognja in dodajte raztopljen prašek za puding ter med mešanjem kuhajte 1–2 minuti. Vroč puding vlijte v oplaknjene posodice in pustite, da se ohladi.

  • Shranjevanje: na suhem in hladnem mestu
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: 43 g

Sestavine

koruzni škrob, polnomastno mleko v prahu, smetana v prahu, karamelizirani sladkor (3,7 %) (karamelizirani sladkor, malto dekstrin), manj masten kakav v prahu, barvilo (beta karoten)

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov