Puding okus vanilja

Puding okus vanilja

Klasik med pudingi

Klasik med pudingi je idealen kot samostojni desert, lahko je tudi osnova za številne sladice, v kombinaciji s sadjem, z oreščki ali preprosto okrašen s smetano.   

Vsebuje koruzni škrob, izvor ogljikovih hidratov, ki so glavni vir energije za organizem. Dodana barvila so izključno naravna.   

Povzetek...

Klasik med pudingi • Idealen kot samostojni desert • Osnova za številne sladice

Priprava

Prašek za puding zmešajte z 2–4 žlicami (40–60 g) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 6 žlic in ga dobro vmešajte v mešanico pudinga ter sladkorja. Ostanek mleka zavrite, odstranite z ognja in mu dodajte pripravljeno mešanico za puding ter ob neprestanem mešanju... prikaži več Prašek za puding zmešajte z 2–4 žlicami (40–60 g) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 6 žlic in ga dobro vmešajte v mešanico pudinga ter sladkorja. Ostanek mleka zavrite, odstranite z ognja in mu dodajte pripravljeno mešanico za puding ter ob neprestanem mešanju kuhajte še 1–2 minuti. Še vroč puding nalijte v skodelice, ki ste jih oplaknili z vodo, in pustite, da se ohladi. Puding okrasite s šlag peno Dolcela, čokoladnimi okraski, svežim ali kandiranim sadjem, sadnimi sirupi, sokovi ali kompotom.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje
  • Embalaža: vrečka 40 g

Sestavine

koruzni škrob, kuhinjska sol, aroma, barvilo (anato, kurkumin)

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov