Puding okus malina

Puding okus malina

Zapeljiv okus maline

Zapeljiv puding z okusom maline je odlična izbira predvsem poleti, prav tako pa je idealen lahek desert za vse ljubitelje sadnih okusov. 

Z jagodičevjem ali s stepeno smetano se v trenutku spremeni v samostojni desert. Ne vsebuje maščob in beljakovin, zato je dober vir ogljikovih hidratov. Ker so ti glavni vir energije, je prava izbira za najaktivnejše.    

Povzetek...

Vabljiv puding z okusom maline • Za ljubitelje sadnih okusov • Popoln za poletne sladice

Prašek za puding zmešajte z 2–4 žlicami (40–60 g) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 6 žlic in ga dobro vmešajte v mešanico pudinga ter sladkorja. Ostanek mleka zavrite, odstranite z ognja in mu dodajte pripravljeno mešanico za puding ter ob neprestanem mešanju... prikaži več Prašek za puding zmešajte z 2–4 žlicami (40–60 g) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 6 žlic in ga dobro vmešajte v mešanico pudinga ter sladkorja. Ostanek mleka zavrite, odstranite z ognja in mu dodajte pripravljeno mešanico za puding ter ob neprestanem mešanju kuhajte še 1–2 minuti. Še vroč puding nalijte v skodelice, ki ste jih oplaknili z vodo, in pustite, da se ohladi. Puding okrasite s šlag peno Dolcela, čokoladnimi okraski, svežim ali kandiranim sadjem, sadnimi sirupi, sokovi ali kompotom.

koruzni škrob, aroma, kuhinjska sol, barvilo (karmin)

  • Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu (ne v hladilniku).
  • Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje
  • Embalaža: 40 g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 350 kcal / 1486 kJ
Masti 0 g
- Zasičene masne kisline 0 g
Ogljikohidrati 87 g
- Sladkorji 0 g
Beljakovine 0 g
Sol 0.52 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov