Puding okus čokolada

Puding okus čokolada

Generacije priljubljena sladica

Priljubljen čokoladni puding je idealen kot samostojni desert, vendar se, zahvaljujoč teksturi in okusu, lahko uporablja kot osnova za sladice. 

Božanska čokolada bo v topljivem, razkošnem in zapeljivem čokoladnem pudingu prišla še bolj do izraza, če boste vročemu pudingu dodali nekaj kock čokolade, ga prelili s stepeno sladko smetano in po vrhu naribali čokolado. S tem pudingom je nemogoče zgrešiti.  

Povzetek...

Puding priljubljenega čokoladnega okusa • Idealen kot samostojni desert • Osnova za številne sladice

Priprava

Prašek za puding zmešajte z 2–4 žlicami (40–60 g) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 6 žlic in jih dobro vmešajte v mešanico pudinga ter sladkorja. Ostanek mleka zavrite, odstranite z ognja in mu dodajte pripravljeno mešanico za puding ter ob neprestanem mešanju... prikaži več Prašek za puding zmešajte z 2–4 žlicami (40–60 g) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 6 žlic in jih dobro vmešajte v mešanico pudinga ter sladkorja. Ostanek mleka zavrite, odstranite z ognja in mu dodajte pripravljeno mešanico za puding ter ob neprestanem mešanju kuhajte še 1–2 minuti. Še vroč puding nalijte v skodelice, ki ste jih oplaknili z vodo, in pustite, da se ohladi. Puding okrasite s šlag peno Dolcela, čokoladnimi okraski, svežim ali kandiranim sadjem, sadnimi sirupi, sokovi ali kompotom.

  • Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu.
  • Rok trajanja: 18 mesecev od datuma proizvodnje
  • Embalaža: 43 g

Sestavine

koruzni škrob, kakavov prah 9 %, čokolada (prah) 1 % (vsebuje sojin lecitin), kuhinjska sol

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov