Puding nougat premium

Puding nougat premium

Nepremagljiva kombinacija okusa z lešniki in s čokolado

Puding je popolna kombinacija najokusnejših lešnikov in priljubljene čokolade, zaradi kremaste strukture pa se kar stopi v ustih. 

Vsebuje čokolado, kakav v prahu in koruzni škrob kot ogljikove hidrate. Preverite, zakaj so lešniki in čokolada popolna kombinacija, ter vstopite v popolnoma nov svet sladkih užitkov ...

Povzetek...

Puding popolnega okusa z lešniki in s čokolado • Pravi kremasti posladek

Priprava

Prašek za puding zmešajte s 50 g (3 žlicami) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 5 žlic in jih dobro zmešajte s pudingom ter sladkorjem, da dobite homogeno zmes. Preostalo mleko skuhajte, odstavite z ognja in dodajte raztopljen prašek za puding ter med mešanjem... prikaži več Prašek za puding zmešajte s 50 g (3 žlicami) sladkorja. Od 1/2 l hladnega mleka odvzemite 5 žlic in jih dobro zmešajte s pudingom ter sladkorjem, da dobite homogeno zmes. Preostalo mleko skuhajte, odstavite z ognja in dodajte raztopljen prašek za puding ter med mešanjem kuhajte 1–2 minuti. Vroč puding vlijte v oplaknjene posodice in pustite, da se ohladi.

  • Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: 48 g

Sestavine

Koruzni škrob, čokolada (prah) [(sladkor, kakavov prah, kakavovo maslo, emulgator (sojin lecitin)), (Kakavovi deli: 41 % najmanj)], maltodekstrin, kakavov prah, smetana v prahu, lešnikova aroma, posneto mleko v prahu, jedilna sol. Lahko vsebuje lešnike v sledovih.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov