Puding kokos premium

Puding kokos premium

Vnesite pridih eksotike v svoj dom!

Najokusnejši med pudingi iz srca kokosa, razkošen in dišeč, a vendar nežen in nevsiljiv. Prepustite se nepremagljivemu okusu kokosa v kremasti sladici in v trenutku vam bo naslikal nasmeh na obrazu.

Povzetek...

• Vsebuje 5 % kokosove moke

Priprava

Zmešajte prašek za puding s 40 g (3 žlice) sladkorja. Od ½ l hladnega mleka odvzemite 5 žlic in jih dobro zmešajte s pudingom ter sladkorjem, da dobite homogeno zmes. Ostanek mleka zavrite, odstavite z ognja in mu dodajte raztopljen prašek za puding, kuhajte 1–2 minuti... prikaži več Zmešajte prašek za puding s 40 g (3 žlice) sladkorja. Od ½ l hladnega mleka odvzemite 5 žlic in jih dobro zmešajte s pudingom ter sladkorjem, da dobite homogeno zmes. Ostanek mleka zavrite, odstavite z ognja in mu dodajte raztopljen prašek za puding, kuhajte 1–2 minuti in medtem ves čas mešajte. Vroč puding vlijte v oplaknjene skodelice in pustite, da se ohladi.

  • Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: 46 g

Sestavine

Koruzni škrob, polnomastno mleko v prahu, smetana v prahu, kokosova moka (5 %), maltodekstrin, aroma, rastlinsko olje v prahu (palmovo), laktoza, mlečne beljakovine. Lahko vsebuje žveplov dioksid.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov