Princeskini krofki

Princeskini krofki

Uščipnite se, če mislite, da sanjate

Nič več neuspelih poskušanj – z Dolcelo je priprava princeskinih krofkov hitra in preprosta. Vsebini zavitka je treba dodati samo osnovne sestavine in 20 princeskinih krofkov je pripravljenih za sladkanje.

Mešanica za testo vsebuje sestavljene ogljikohidrate, krema pa izključno naravna barvila, in sicer beta karoten in ekstrakt paprike.

Kombinacijo lahko dodatno obogatite z dodatkom  mletih lešnikov, ekstrakta kave ali stopljeno čokolado. 

Povzetek...

Za 20 krofkov • Zelo olajša pripravo • Vsebuje mešanico za testo in kremo

Značajke proizvoda

Priprava

Mešanica za testo: v posodo stresite mešanico za testo, dodajte 170 ml tople vode in 100 g stopljenega masla (olja) ter počasi mešajte z mešalnikom, da dobite gladko testo, ki se loči od posode. Pustite, da se ohladi, nato umešajte jajci. Z žlico ali s slaščičarsko... prikaži več Mešanica za testo: v posodo stresite mešanico za testo, dodajte 170 ml tople vode in 100 g stopljenega masla (olja) ter počasi mešajte z mešalnikom, da dobite gladko testo, ki se loči od posode. Pustite, da se ohladi, nato umešajte jajci. Z žlico ali s slaščičarsko vrečko na namaščen model za peko razporedite testo velikosti oreha. Pazite na razmak, saj testo med pečenjem precej zraste (4 vrste x 5 kupčkov). Pecite približno 35 minut na 200 °C v predhodno segreti pečici. Med pečenjem pečice ne odpirajte. Prašek za kremo: v 6 dl prekuhanega hladnega mleka (približno 15 °C) dodajte 3–5 žlic sladkorja in prašek za kremo. Mešajte z mešalnikom pri največji hitrosti 3 minute. Pečeno in hladno testo prerežite nad sredino, napolnite s kremo in posujte s sladkorjem v prahu.

  • Shranjevanje: Hranite na suhem in hladnem mestu.
  • Rok trajanja: 9 mesecev od datuma proizvodnje.
  • Embalaža: 250 g

Sestavine

Prašek za kremo: modificirani škrob, posneto mleko v prahu, sladkor, strjena rastlinska maščoba, glukozni sirup, emulgator (E 472 a), mlečne beljakovine, regulator kislosti (kalijev fosfat), barvilo (beta karoten, ekstrakt paprike), aroma. Mešanica za testo: pšenična moka, koruzni škrob, beljak v prahu, sredstvi za vzhajanje (E 500, E 450), sol.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov