Polnjeni muffini z okusom kokosa

Polnjeni muffini z okusom kokosa

Črno-belo zadovoljstvo

Redko kaj je v življenju črno-belo, toda pri tej kombinaciji Dolcela je najpogosteje tako. Ali jo imate radi ali jo obožujete – druge možnosti ni. Mešanica za pripravo sočnih, temnih čokoladnih mafinov prihaja v paru s fino belo kokosovo kremo za polnjenje. Priprava je hitra in preprosta, z dodatki in dekoracijo se lahko poigrate po želji. Na pogled privlačni, nepremagljivo okusni – kakorkoli že jih boste pripravili, uživali boste!

Povzetek...

• Kokosova krema za polnjenje • Hitro in enostavno • Za 12 mafinov

Priprava

Za testo dodajte 1 jajce, 100 ml olja, 150 ml vode, za kremo pa 150 ml mleka. Navodilo za pripravo kreme: V 150 ml hladnega mleka dodajte vsebino vrečke in mešajte z žlico, dokler se krema ne zgosti (1–2 minuti). To kremo boste uporabili za polnjenje mafinov. Navodilo... prikaži več Za testo dodajte 1 jajce, 100 ml olja, 150 ml vode, za kremo pa 150 ml mleka. Navodilo za pripravo kreme: V 150 ml hladnega mleka dodajte vsebino vrečke in mešajte z žlico, dokler se krema ne zgosti (1–2 minuti). To kremo boste uporabili za polnjenje mafinov. Navodilo za pripravo testa: Mešanico za testo zlijte v posodo, dodajte jajce, olje in vodo ter mešajte z električnim mešalnikom, da dobite gladko zmes (2–3 minute / najvišja hitrost). V 12 modelčkov, ki ste jih prej postavili v model za peko, z žlico enakomerno razporedite testo, da sega do tretjine modelčka (približno ena žlica). Na testo dodajte eno zvrhano žličko pripravljene kreme ter kremo prekrijte s preostankom testa. Pecite v predhodno ogreti pečici pri 200 °C približno 20 minut.

  • Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu.
  • Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje
  • Embalaža: 345 g

Sestavine

Sestavine mešanice za testo: pšenična moka, sladkor, manj masten kakav v prahu (4,5 %), sredstva za vzhajanje (natrijev hidrogenkarbonat, dinatrijev difosfat), posneto mleko v prahu, emulgator (E 481), gostila (E 466, ksantan gumi), kuhinjska sol, aroma. Sestavine mešanice za kremo: sladkor, modificiran škrob, rastlinsko olje v prahu (palmovo), dekstroza, posneto mleko v prahu, laktoza, aroma, mlečne beljakovine, gostilo (karagenan). Lahko vsebuje jajca.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov