Paradižnik podravka prihaja iz osrčja Istre, z območja s kar 105-letno tradicijo predelave paradižnika. Poleg polnega okusa in kremaste teksture se pravo bogastvo skriva v njegovi predelavi v 24 urah od obiranja, pri čemer se ohrani največja hranilna vrednost.
Predelan paradižnik vsebuje več likopena kot sveži in ga naš organizem lahko na ta način bolje izkoristi.
Poleg bogastva kalija in vitaminov je idealna izbira za vegetarijance in vse, ki od hrane pričakujejo več.
Povzetek...
Domači istrski paradižnik• 100 % paradižnika• Brez dodane soli • Brez aditivov • Vir likopena
Priprava
Pasiran paradižnik se lahko uporabi za pripravo omak, juh, omak za pico, testenin, riža in ostalih prilog jedem.
- Shranjevanje: po odprtju hranite v hladilniku do 4 dni.
- Rok trajanja: 24 mesecev
- Embalaža: 500 g
Sestavine
100 % paradižnika
Glejte podobne izdelke
- BLAGOVNA-ZNAMKA
- Podravka
- Podravka izdelki iz paradižnika
- Mediteranska kuhinja
- TIP IZDELKA
- Dodatki jedem
- OBROK
- Kosilo
- Malica
- Večerja
- STOPNJA PRIPRAVE
- Pol pripravljeno
- OKUS
- Slano
- GLAVNE SESTAVINE
- Zelenjava
- DRUGE ZNAČILNOSTI
- Brez glutena
- Veganski izdelki