Paradižnik podravka prihaja iz osrčja Istre, z območja s kar 105-letno tradicijo predelave paradižnika. Poleg polnega okusa in kremaste teksture se pravo bogastvo skriva v njegovi predelavi v 24 urah od obiranja, pri čemer se ohrani največja hranilna vrednost.
Predelan paradižnik vsebuje več likopena kot sveži in ga naš organizem lahko na ta način bolje izkoristi.
Poleg bogastva kalija in vitaminov je idealna izbira za vegetarijance in vse, ki od hrane pričakujejo več.
Povzetek...
Domači istrski paradižnik• 100 % paradižnika• Brez dodane soli • Brez aditivov • Vir likopena
Prehranske vrednosti
Energetska vrednost | 24 kcal / 100 kJ |
---|---|
Masti | 0.5 g |
- Zasičene masne kisline | 0.1 g |
Ogljikohidrati | 3.4 g |
- Sladkorji | 3.4 g |
Beljakovine | 1.3 g |
Sol | 0.13 g |
… | prikaži vse |
Vir: Podravka d.d. | Na 100 g izdelka |
Poskusite jih v teh receptih
Glejte podobne izdelke
- Mediteranska kuhinja
- Podravka izdelki iz paradižnika
- OBROK
- Večerja
- Kosilo
- Malica
- OKUS
- Slano
- GLAVNE SESTAVINE
- Zelenjava
- TIP IZDELKA
- Dodatki jedem
- STOPNJA PRIPRAVE
- Pol pripravljeno
- DRUGE ZNAČILNOSTI
- Veganski izdelki
- Brez glutena
- BLAGOVNA-ZNAMKA
- Podravka