Panna cotta z malinovim prelivom

Panna cotta z malinovim prelivom

Tako enostavno, a tako slastno!

Panna Cotta po italijansko pomeni kuhana smetana – se sliši zelo enostavno, kajne?

Tradicionalna priprava te vsem zelo poznane sladice je za večino zelo kompleksna, če se je lotimo po original recepturi, ampak za vse tiste, ki nimate časa za kuhinjske avanture, je tukaj Dolcela. V samo 5 minutah lahko pripravite Panna Cotto z malinovim prelivom, ki je s svojim okusom, vrhunska.  Panna Cotta in maline, dva dela vrhunske celote !

Povzetek...

Za 4 porcije • Čas priprave celega deserta s prelivom: 5 min • Čas mešanja z mešalnikom 1 min! • Brez kuhanja

Priprava

Navodila za pripravo deserta: 1. Pripravite 4 steklene posodice ali kozarčke. 2. V visoko posodo, primerno za miksanje, vlijte 250 ml hladnega mleka in 200 ml sladke smetane ter dodajte vsebino mešanice za pripravo deserta. Mešajte z električnim mešalnikom na srednji... prikaži več Navodila za pripravo deserta: 1. Pripravite 4 steklene posodice ali kozarčke. 2. V visoko posodo, primerno za miksanje, vlijte 250 ml hladnega mleka in 200 ml sladke smetane ter dodajte vsebino mešanice za pripravo deserta. Mešajte z električnim mešalnikom na srednji hitrosti točno 1 minuto, da dobite primerno gostoto za vlivanje v kozarčke. Pomembno je, da je krema lepo gosta, a še zmeraj dovolj redka, da se lepo zliva v kozarčke. 3. Pripravljen desert porazdelite v kozarčke in postavite v hladilnik za čas priprave preliva z malinami. NAVODILA ZA PRIPRAVO PRELIVA Z MALINAMI: 1.V posodo vlijte 50 ml vode in dodajte mešanico za preliv. S stepalko mešajte 1,5 minute. 2. Iz hladilnika vzemite kozarčke z desertom in v vsak kozarček dodajte eno žlico pripravljenega preliva. 3. Pustite, da se ohlaja v hladilniku najmanj 30 min pred serviranjem.

  • Shranjevanje: na suhom in hladnem mestu.
  • Rok trajanja: 12 mesecev.
  • Embalaža: PET/PE vrečka + komercialna kartonska škatla 120 g.

Sestavine

Sestavine mešanice za desert: sladkor, modificiran sladkor, dekstroza, jedilna želatina (goveja), aroma, barvilo (beta karoten). Sestavine preliva z malinami: sladkor, dekstroza, modificiran škrob, liofilizirane maline v prahu 8%, maltodekstrin, aroma, citronska kislina, sredstva za zgostitev (guar gumi, ksantan gumi).

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov