Mleta želatina

Mleta želatina

V kuhinji sta včasih potrebni čvrsta roka in ... želatina!

Uporablja se za strjevanje krem za torte in kolače ter za pripravo slanih jedi, kot sta aspik in žolca. 

Dolcelina želatina je odličen vir beljakovin, saj vsebuje jedilno želatino z 82–84 % beljakovin. Naj se tudi kolači malo zabavajo in naj vse zadrhti!

Povzetek...

Za strjevanje krem za torte in kolače • Za pripravo slanih jedi

Zmešajte vsebino vrečke s 5 žlicami hladne vode. Pustite 10 minut, da nabrekne. Med mešanjem segrevajte (ne sme zavreti), da se želatina popolnoma raztopi.

jedilna želatina

  • Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu.
  • Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje
  • Embalaža: 10 g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 328 kcal / 1394 kJ
Beljakovine 82 g
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov