Mesni ragu

Mesni ragu

Finesa iz mesa

Mleto goveje in svinjsko meso obogateno s paradižnikovo omako, z okusnim sončničnim oljem ter izbranimi začimbami bo vsak krožnik napolnilo z okusi domače kuhinje, vsako kuhinjo pa z najboljšimi vonji. 

Poleg omake za testenine in drugih prilog ga lahko uporabite kot hitro pripravljen nadev za lazanje, musake ali narastke – občutite moč Podravkinega raguja.

 

Povzetek...

Okus domače kuhinje • Brez dodanih arom • Pripravljeno v 2 minutah

Priprava

Na štedilniku: vsebino pločevinke stresite v primerno posodo. Segrejte na zmernem ognju med stalnim mešanjem. V mikrovalovni pečici: vsebino pločevinke stresite v posodo, primerno za pogrevanje v mikrovalovni pečici, pokrijte in segrevajte 1–2 minuti pri 700 W. Premešajte... prikaži več Na štedilniku: vsebino pločevinke stresite v primerno posodo. Segrejte na zmernem ognju med stalnim mešanjem. V mikrovalovni pečici: vsebino pločevinke stresite v posodo, primerno za pogrevanje v mikrovalovni pečici, pokrijte in segrevajte 1–2 minuti pri 700 W. Premešajte in postrezite.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 4 leta
  • Embalaža: pločevinka 200 g, 400 g

Sestavine

Sveže goveje meso 45 %, voda, paradižnikov koncentrat, sončnično olje, kuhinjska sol, koruzni škrob, začimbe, sladkor, ekstrakt kvasa. Lahko vsebuje pšenico, jajca, mleko in zeleno v sledovih.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov