Mesni ragu s šampinjoni

Mesni ragu s šampinjoni

Šampion vsakega kosila

Ko je lakota večja od časa, ki ga imate na voljo za pripravo, je Podravkin ragu iz konzerve dokazano odlična izbira.  

Zaradi posebnega procesa izdelave obdrži vse lastnosti domačega okusa brez aditivov, s svežo govedino in svinjino, z okusom paradižnika, s šampinjoni ter z idealno kombinacijo začimb.  

Iztresite, segrejte, uživajte – trije preprosti koraki v dveh minutah do edinstvenega užitka.

Povzetek...

Okus domače kuhinje • Brez aditivov • Pripravljeno v 2 minutah

Priprava

Na štedilniku: vsebino pločevinke stresite v primerno posodo. Segrejte na zmernem ognju med stalnim mešanjem. V mikrovalovni pečici: vsebino pločevinke stresite v posodo, primerno za pogrevanje v mikrovalovni pečici, pokrijte in segrevajte 1–2 minuti pri 700 W. Premešajte... prikaži več Na štedilniku: vsebino pločevinke stresite v primerno posodo. Segrejte na zmernem ognju med stalnim mešanjem. V mikrovalovni pečici: vsebino pločevinke stresite v posodo, primerno za pogrevanje v mikrovalovni pečici, pokrijte in segrevajte 1–2 minuti pri 700 W. Premešajte in postrezite.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 4 leta
  • Embalaža: pločevinka, 200 g

Sestavine

Sveže goveje meso (15 %), sveže svinjsko meso (15 %), voda, sojine beljakovine, šampinjoni (6 %), suha mesnata slanina (svinjska mesnata slanina, voda, kuhinjska sol), sončnično olje, paradižnikov koncentrat, pšenična moka, koruzni škrob, kuhinjska sol, sušena čebula, gorčica, začimbe, ekstrakt kvasa. Lahko vsebuje jajca, mleko in zeleno v sledovih.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov