Mesni ragu bolognese

Mesni ragu bolognese

Che bella jed!

Omaka z okusom italijanske tradicije je pripravljena iz zmlete govedine z dodatkom svinjine, najsočnejših paradižnikov in naravnih začimb, brez umetnih aditivov.  

Ujema se z vsemi vrstami testenin, s krompirjem ali z rižem, tudi polenta mu ni tuja. Slastni obrok je pripravljen v samo dveh minutah, torej imate ravno dovolj časa, da se odločite, ali ga boste uživali s parmezanom ali brez.  

Povzetek...

Okus domače kuhinje • Brez aditivov • Pripravljeno v 2 minutah

Na štedilniku: vsebino pločevinke stresite v primerno posodo. Segrejte na zmernem ognju med stalnim mešanjem. V mikrovalovni pečici: vsebino pločevinke stresite v posodo, primerno za pogrevanje v mikrovalovni pečici, pokrijte in segrevajte 1–2 minuti pri 700 W. Premešajte... prikaži več Na štedilniku: vsebino pločevinke stresite v primerno posodo. Segrejte na zmernem ognju med stalnim mešanjem. V mikrovalovni pečici: vsebino pločevinke stresite v posodo, primerno za pogrevanje v mikrovalovni pečici, pokrijte in segrevajte 1–2 minuti pri 700 W. Premešajte in postrezite.

Sveže goveje meso 45 %, voda, paradižnikov koncentrat, suha mesnata slanina (svinjska mesnata slanina, voda, kuhinjska sol), sončnično olje, pšenična moka, koruzni škrob, kuhinjska sol, začimbe, ekstrakt kvasa, sladkor.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 4 leta
  • Embalaža: pločevinka, 200 g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 113 kcal / 471 kJ
Masti 6.7 g
- Zasičene masne kisline 2.3 g
Ogljikohidrati 5.7 g
- Sladkorji 1.8 g
Beljakovine 4.5 g
Sol 1.9 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov