Lino kašica jabolko in keks

Lino kašica jabolko in keks

Kašica, ki jo malčki obožujejo

Kašica ne vsebuje glutena ali mleka, vendar otroka nasiti in je lahko prebavljiva ter bogata s hranilnimi snovmi, ki so pomembne za pravilno rast in razvoj otroka.

Zato je upravičeno prva izbira med sadno-žitnimi kašicami. Je tudi vir vitamina C.

Povzetek...

Brez glutena • Vir vitamina C • Ne vsebuje mleka

Priprava

Pred uporabo premešajte. Potrebno količino kašice vzemite iz kozarčka in ponudite otroku. Neporabljeno vsebino zaprite, shranite v hladilnik in porabite v 48 urah. Da se izognete morebitnemu razbitju kozarčka, uporabljajte le plastične žličke. Pred uporabo se prepričajte,... prikaži več Pred uporabo premešajte. Potrebno količino kašice vzemite iz kozarčka in ponudite otroku. Neporabljeno vsebino zaprite, shranite v hladilnik in porabite v 48 urah. Da se izognete morebitnemu razbitju kozarčka, uporabljajte le plastične žličke. Pred uporabo se prepričajte, da je kozarček nepoškodovan. Če se pokrovček pod pritiskom izboči, izdelka ne uporabite. Vakuumirano: pri prvem odpiranju pokrovčka se zasliši klik.

  • Shranjevanje: Hranite na suhem mestu pri sobni temperaturi, ne izpostavljajte soncu.
  • Rok trajanja: 18 mesecev
  • Embalaža: 190 g

Sestavine

Jabolko (85 %), keks brez glutena 6 % (koruzna moka, jajca, sladkor), voda, fruktoza, limonin koncentrat, vitamin C (L-askorbinska kislina).

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov