Lino kašica hruška in banana

Lino kašica hruška in banana

Dva priljubljena okusa sadja v eni kašici

Fina in lahka sadna kašica vsebuje samo naravno prisotne sladkorje in je idealna sladka kombinacija za uvajanje novega okusa v prehrano vašega dojenčka.

Hruška in banana sta priljubljena sadna okusa pri otrocih. V tej kašici, ki ima tako nežno teksturo, pa lahko uživajo dojenčki že od 5. meseca starosti naprej.

Povzetek...

100 % sadje • Brez dodanega sladkorja – vsebuje samo naravno prisotne sladkorje • Brez glutena

Priprava

Pred uporabo pretresite. Želeno količino kašice vzemite iz stekleničke in jo ponudite svojemu otroku, preostanek izdelka zaprite in ga hranite v hladilniku. Porabite v 48 urah. Priporočamo uporabo plastične žličke, da se steklenička ne razbije. Pred uporabo preverite,... prikaži več Pred uporabo pretresite. Želeno količino kašice vzemite iz stekleničke in jo ponudite svojemu otroku, preostanek izdelka zaprite in ga hranite v hladilniku. Porabite v 48 urah. Priporočamo uporabo plastične žličke, da se steklenička ne razbije. Pred uporabo preverite, če je steklenička nepoškodovana. Če se pokrov pod pritiskom upogne, prosimo, da izdelka ne uporabite. Vakuumsko pakirano: pri prvem odpiranju pokrov klikne.

  • Shranjevanje: Hranite v suhem prostoru in na sobni temperaturi, ne izpostavljajte soncu.
  • Rok trajanja: 24 mesecev
  • Embalaža: 190 g

Sestavine

Hruška 80 %, banana 20 %, limonin koncentrat, vitamin C (L-askorbinska kislina).

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov