Lino kašica breskev

Lino kašica breskev

Sočen okus breskve in bogastvo vitaminov

Sočna breskev je skrbno izbrana za Lino kašice. Kašica je primerna za uvajanje prvih sadnih obrokov. Vsebuje visok sadni delež, ne vsebuje glutena in je vir vitamina C.

Brez umetnih sladil, konzervansov, barvil in arom je primerna za uvajanje prve goste hrane.

Povzetek...

Visok delež sadja, brez glutena, vir vitamina C

Priprava

Pred uporabo premešajte. Potrebno količino kašice vzemite iz kozarčka in ponudite otroku. Neporabljeno vsebino zaprite, shranite v hladilnik in porabite v 48 urah. Da se izognete morebitnemu razbitju kozarčka, uporabljajte le plastične žličke. Pred uporabo se prepričajte,... prikaži več Pred uporabo premešajte. Potrebno količino kašice vzemite iz kozarčka in ponudite otroku. Neporabljeno vsebino zaprite, shranite v hladilnik in porabite v 48 urah. Da se izognete morebitnemu razbitju kozarčka, uporabljajte le plastične žličke. Pred uporabo se prepričajte, da je kozarček nepoškodovan. Če se pokrovček pod pritiskom izboči, izdelka ne uporabite. Vakuumirano: pri prvem odpiranju pokrovčka se zasliši klik.

  • Shranjevanje: Hranite na suhem mestu pri sobni temperaturi, ne izpostavljajte soncu.
  • Rok trajanja: 24 mesecev
  • Embalaža: 130 g

Sestavine

Breskev (75 %), jabolko (10 %), fruktoza, voda, riževa moka, regulator kislosti (citronska kislina), vitamin C (L-askorbinska kislina).

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov