Lino Grisolino

Lino Grisolino

Samo najokusnejše za najbolj nežne

Grisolino je še en nežen in priljubljen okus iz široke ponudbe izdelkov Lino. 

Previdno izbran, fin pšenični zdrob z okusom vanilje nežno deluje na občutljiv otroški organizem. Bogastvo okusov in 7 vitaminov (B1, B2, B6, C, E, niacin in folna kislina) ustvarijo energetsko in hranljivo uravnotežen obrok, predvsem v obdobju uvajanja goste hrane. 

Povzetek...

Vsebuje 7 vitaminov • Priprava z mlekom • Vir beljakovin

Priprava

V 2 dl (200 ml) prekuhanega in na 50 °C ohlajenega mleka vmešajte 5 velikih žlic (25 g) kosmičev in okusen obrok je pripravljen. Otroku vedno ponudite sveže pripravljen Grisolino kot nadomestilo za en mlečni obrok. Pomembno je, da upoštevate navodila za pripravo obroka.... prikaži več V 2 dl (200 ml) prekuhanega in na 50 °C ohlajenega mleka vmešajte 5 velikih žlic (25 g) kosmičev in okusen obrok je pripravljen. Otroku vedno ponudite sveže pripravljen Grisolino kot nadomestilo za en mlečni obrok. Pomembno je, da upoštevate navodila za pripravo obroka. Nasvet: obrok lahko pripravite z mlekom, ki ga otrok običajno uživa (materino mleko, nadaljevalno mleko, kravje mleko).

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi. Vsebino odprte vrečke uporabite v treh tednih.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: 200 g

Sestavine

Žita 75 % (pšenični zdrob, pšenična moka), sladkor, škrob, vitamini (tiamin-mononitrat, riboflavin, piridoksin-hidroklorid, L-askorbinska kislina, DL-α-tokoferol acetat, folna kislina, nikotinamid) in aroma vanilin. Lahko vsebuje lešnike in mleko.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov