Lino Frutolino

Lino Frutolino

Bogati sadni okusi v okusni kašici

Kašica bogatega okusa, z žiti, mlekom in s prepečencem ter z dodatkom izbranega sadja je zagotovilo za vesel nasmeh in poln trebušček.

Pripravljena z vodo ima nepremagljiv sadni okus, ki posebno tekne otrokom. Glede na to, da je obogatena z vitamini A, B1, B2, B6, C, D, E, niacinom, s folno kislino ter kalcijem, nudi hranljiv obrok za pravilen razvoj otroškega organizma.  

Sadno in močno!

Povzetek...

• Vsebuje 9 vitaminov • Priprava z vodo • En obrok Frutolina vsebuje 50 % priporočene dnevne količine kalcija in 25 % priporočene dnevne količine vitamina D

Priprava

V 2 dl (200 ml) prekuhanega in na 50 °C ohlajenega mleka vmešajte 5 velikih žlic (25 g) kosmičev in okusen obrok je pripravljen. Otroku vedno ponudite sveže pripravljen Frutolino kot nadomestilo za en mlečni obrok. Pomembno je, da upoštevate navodila za pripravo obroka.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi. Vsebino odprte vrečke uporabite v treh tednih.
  • Rok trajanja: Rok trajanja izdelka je eno leto, rok uporabe je odtisnjen na dnu embalaže.
  • Embalaža: 200 g

Sestavine

Pšenični zdrob 44 %, sladkor, polnomastno mleko v prahu 24 %, maltodekstrin, sadje 6 % (jabolčna, breskova, hruškova in marelična kaša), kalcijev laktat, prepečenec (pšenična moka, sladkor, kvas, rafinirano sončnično olje, posneto mleko v prahu) in vitamini (beta karoten, tiamin-mononitrat, riboflavin, piridoksin-hidroklorid, L-askorbinska kislina, kolekalciferol, DL-α-tokoferol acetat, folna kislina, nikotinamid). Lahko vsebuje lešnike.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov