Lino Frutolino

Lino Frutolino

Bogati sadni okusi v okusni kašici

Kašica bogatega okusa, z žiti, mlekom in s prepečencem ter z dodatkom izbranega sadja je zagotovilo za vesel nasmeh in poln trebušček.

Pripravljena z vodo ima nepremagljiv sadni okus, ki posebno tekne otrokom. Glede na to, da je obogatena z vitamini A, B1, B2, B6, C, D, E, niacinom, s folno kislino ter kalcijem, nudi hranljiv obrok za pravilen razvoj otroškega organizma.  

Sadno in močno!

Povzetek...

• Vsebuje 9 vitaminov • Priprava z vodo • En obrok Frutolina vsebuje 50 % priporočene dnevne količine kalcija in 25 % priporočene dnevne količine vitamina D

V 2 dl (200 ml) prekuhanega in na 50 °C ohlajenega mleka vmešajte 5 velikih žlic (25 g) kosmičev in okusen obrok je pripravljen. Otroku vedno ponudite sveže pripravljen Frutolino kot nadomestilo za en mlečni obrok. Pomembno je, da upoštevate navodila za pripravo obroka.

Pšenični zdrob 44 %, sladkor, polnomastno mleko v prahu 24 %, maltodekstrin, sadje 6 % (jabolčna, breskova, hruškova in marelična kaša), kalcijev laktat, prepečenec (pšenična moka, sladkor, kvas, rafinirano sončnično olje, posneto mleko v prahu) in vitamini (beta karoten, tiamin-mononitrat, riboflavin, piridoksin-hidroklorid, L-askorbinska kislina, kolekalciferol, DL-α-tokoferol acetat, folna kislina, nikotinamid). Lahko vsebuje lešnike.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi. Vsebino odprte vrečke uporabite v treh tednih.
  • Rok trajanja: Rok trajanja izdelka je eno leto, rok uporabe je odtisnjen na dnu embalaže.
  • Embalaža: 200 g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 405 kcal / 1709 kJ
Masti 7 g
- Zasičene masne kisline 4.5 g
Ogljikohidrati 73 g
- Sladkorji 32 g
Vlakna 2.8 g
Beljakovine 11 g
Sol 0.25 g
Vitamin A 250 μg
Vitamin D 6.3 μg
Vitamin E 2.5 mg
Vitamin C 23 mg
Vitamin B6 0.38 mg
Tiamin 0.55 mg
Riboflavin 0.7 mg
Niacin 4 mg
Folna kislina 42 μg
Kalcij 500 mg
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov