Lino Čokolino baby

Lino Čokolino baby

Moj prvi Čokolino

Prvi Čokolino od zdaj tudi za vaše najmlajše. Ker je pripravljen iz 5 žit z bogastvom vitaminov in kalcija, je odličen obrok za male otroke. Za razliko od klasičnega Čokolina Čokolino baby nima dodanega sladkorja, za odličen okus pa je dodan kakav namesto čokolade. Namesto mleka dodajte vodo, premešajte in zelo hitro boste pripravili popoln obrok za svoje najmlajše. Ker se okusu in vonju Čokolina ni mogoče upreti, ne dvomimo, da se boste tudi vi pridružili svojim najmlajšim pri vsakem obroku.

Povzetek...

Brez dodanega sladkorja • Priprava z vodo • Vsebuje 5 žit • Vsebuje 7 vitaminov in kalcij

Priprava

V 1,2 dl (120 ml) prekuhane vode, ki jo ohladite na 50 ºC, vmešajte 5 velikih žlic (30 g) kosmičev in okusen obrok je pripravljen. Pomembno je, da upoštevate navodila za pripravo obroka!

  • Shranjevanje: Hranite na suhem mestu pri sobni temperaturi. Po odprtju vrečko in škatlo dobro zaprite. Vsebino odprte vrečke porabite v treh tednih.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: 210 g

Sestavine

Žita 34 % (pšenična moka, koruzna moka, rižev zdrob, ovsena moka, ajdova moka), polnomastno mleko v prahu 26 %, delno demineralizirana sirotka v prahu, maltodekstrin, kakavov prah 3 %, posneto mleko v prahu 2 %, škrob, kalcijev laktat, vitamini (retinil-acetat, tiamin-mononitrat, riboflavin, piridoksin-hidroklorid, kolekalciferol, folna kislina, nikotinamid). Lahko vsebuje lešnike.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov