Lino Čokolino Baby

Lino Čokolino Baby

Moj prvi Čokolino

Prvi Čokolino zdaj tudi za vaše najmlajše. Popoln obrok za dojenčke, pripravljen iz 5 žitaric, z obilico vitaminov in kalcija. Za razliko od klasičnega Čokolina izdelek Čokolino Baby ne vsebuje dodanega sladkorja, za njegov popoln okus pa namesto čokolade poskrbi kakav. Namesto mleka dodajte vodo, premešajte in popoln obrok za vaše najmlajše je pripravljen kot bi trenil. Ker se okusu in vonju Čokolina ni mogoče upreti, ne dvomimo, da se boste svojim najmlajšim pri vsakem obroku pridružili tudi sami.

V 1,2 dcl (120 ml) prekuhane in na 50 °C ohlajene vode vmešajte 5 velikih žlic (30 g) kosmičev in okusen obrok je pripravljen. Upoštevajte navodila za pripravo obroka!

žitarice 34 % (pšenična moka, koruzna moka, rižev zdrob, ovsena moka, ajdova moka), polnomastno mleko v prahu 26 %, delno demineralizirana sirotka v prahu, maltodekstrin, kakav v prahu 3 %, posneto mleko v prahu 2 %, škrob, kalcijev laktat, vitamini (retinil acetat, tiamin mononitrat, riboflavin, piridoksin hidroklorid, kolekalciferol, folna kislina, nikotinamid). Lahko vsebuje lešnike.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi. Po uporabi vrečko in škatlo dobro zaprite. Vsebino odprte vrečke porabite v treh tednih.
  • Embalaža: 210 g.

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 405 kcal / 1710 kJ
Masti 8.3 g
- Zasičene masne kisline 4.9 g
Ogljikohidrati 65 g
- Sladkorji 27 g
Vlakna 4.9 g
Beljakovine 15 g
Sol 0.68 g
Vitamin A 430 μg
Vitamin D 10.2 μg
Vitamin B6 0.98 mg
Tiamin 0.9 mg
Riboflavin 1.3 mg
Niacin 11 mg
Folna kislina 115 μg
Kalcij 536 mg
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov