Lino Čokolino Baby

Lino Čokolino Baby

Moj prvi Čokolino

Prvi Čokolino zdaj tudi za vaše najmlajše. Popoln obrok za dojenčke, pripravljen iz 5 žitaric, z obilico vitaminov in kalcija. Za razliko od klasičnega Čokolina izdelek Čokolino Baby ne vsebuje dodanega sladkorja, za njegov popoln okus pa namesto čokolade poskrbi kakav. Namesto mleka dodajte vodo, premešajte in popoln obrok za vaše najmlajše je pripravljen kot bi trenil. Ker se okusu in vonju Čokolina ni mogoče upreti, ne dvomimo, da se boste svojim najmlajšim pri vsakem obroku pridružili tudi sami.

Priprava

V 1,2 dcl (120 ml) prekuhane in na 50 °C ohlajene vode vmešajte 5 velikih žlic (30 g) kosmičev in okusen obrok je pripravljen. Upoštevajte navodila za pripravo obroka!

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi. Po uporabi vrečko in škatlo dobro zaprite. Vsebino odprte vrečke porabite v treh tednih.
  • Embalaža: 210 g.

Sestavine

žitarice 34 % (pšenična moka, koruzna moka, rižev zdrob, ovsena moka, ajdova moka), polnomastno mleko v prahu 26 %, delno demineralizirana sirotka v prahu, maltodekstrin, kakav v prahu 3 %, posneto mleko v prahu 2 %, škrob, kalcijev laktat, vitamini (retinil acetat, tiamin mononitrat, riboflavin, piridoksin hidroklorid, kolekalciferol, folna kislina, nikotinamid). Lahko vsebuje lešnike.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov