Lava Muffins

Lava Muffins

Čokoladna sredica se stopi v vaših ustih

Nepremagljivi, posebno čokoladni mafini z okusno tekočo čokoladno kremo na sredini. Priprava je hitra in preprosta, potrebovali boste samo 10 minut. Mafine je najbolje postreči, dokler so še topli. V zavitku je mešanica za kolač in papirnati modelčki. 

Mešanica vsebuje manj masten kakav v prahu, posneto mleko v prahu kot sestavino beljakovin in rastlinske maščobe.

Ko bo vse gotovo, vzemite žličko v roke in uživajte v potočkih najokusnejše čokolade!

Povzetek...

Posebno čokoladni mafini • Jedo se topli • 8 mafinov v 10 minutah

Značajke proizvoda

Priprava

Treba je dodati: 2 jajci in 2–3 žlice tople vode. Mešanico za kolač vsujte v posodo in dodajte jajca ter vodo. Vse skupaj mešajte z električnim mešalnikom pri največji hitrosti 1 minuto, da dobite gladko testo. Na model za peko razporedite 8 modelčkov in jih napolnite... prikaži več Treba je dodati: 2 jajci in 2–3 žlice tople vode. Mešanico za kolač vsujte v posodo in dodajte jajca ter vodo. Vse skupaj mešajte z električnim mešalnikom pri največji hitrosti 1 minuto, da dobite gladko testo. Na model za peko razporedite 8 modelčkov in jih napolnite z testom skoraj do vrha. V predhodno segreti pečici jih pecite 10 minut pri 220 °C. Opomba: pogoje pečenja prilagodite značilnostim pečice. Pečene mafine pustite približno 5–10 minut, da se malo ohladijo. Nato jih vzemite iz modelčkov, prestavite na krožničke in postrezite, dokler je sredica še kremasta ter posebno čokoladna. Lahko jih postrežete tudi hladne, saj bo okus še vedno posebno čokoladen in nepremagljiv.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: 350 g

Sestavine

Sladkor, pšenična moka, rastlinsko olje v prahu, manj masten kakavov prah (9,5 %), posneto mleko v prahu, laktoza, čokolada v prahu (2,5 %) [sladkor, kakavov prah, kakavovo maslo, emulgator (sojin lecitin)], mlečne beljakovine, emulgator (sojin lecitin), aroma, kuhinjska sol. Lahko vsebuje lešnike in jajca v sledovih.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov