Kremna zelenjavna juha

Kremna zelenjavna juha

Bogastvo zelenjave v vsakem požirku

Zelenjavna juha je idealna za okrepitev organizma, odslej pa je na voljo v že pripravljeni različici za uživanje. Dodatna prednost je praktična embalaža, ki omogoča enostavno shranjevanje in pripravo. Od uživanja v tej okusni juhi vas loči le nekaj minut. Da, prav ste slišali – za pripravo je potrebno samo pogrevanje. Visoka vsebnost zelenjave v kremni zelenjavni juhi Podravka vam bo omogočila, da v kratkem času pojeste nekaj hranljivega in zdravega, brez dolgotrajnega zadrževanja v kuhinji, kupa posode in posebnih kulinaričnih veščin. Raznolika zelenjava jo naredi mamljivo barvito in hranljivo, za popoln užitek pa jo postrezite toplo in uživajte v kremnem naravnem okusu zelenjave.

Povzetek...

Brez glutena • Praktična in enostavna uporaba • Naravno • Hitra priprava • Zagotovljen odličen okus

Pretresite, odprite in vlijte juho v posodo. Segrevajte, ves čas mešajte in ne dovolite, da zavre. V mikrovalovni pečici: Juho pretresite, odprite in vlijte v primerno posodo. Segrevajte približno 3 minute in pred postrežbo premešajte.

voda, zelenjava 43,5% (korenje 17,8%, krompir 10%, čebula 6,1%, grah 3%, špinača 3%, zeleni stročji fižol, por 0,9%), koruzni škrob, olivno olje, maslo (mleko), jodirana sol (sol, kalijev jodat), sladkor.

  • Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 2 dneh.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: praktična embalaža 500 ml

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 49 kcal / 205 kJ
Maščobe = 2.7 g
- od tega nasičene maščobe = 1.1 g
Ogljikohidrati = 5 g
- od tega sladkorji = 1.4 g
Prehranske vlaknine = 1 g
Beljakovine = 0.7 g
Sol = 0.64 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov