Krema za kremne rezine

Krema za kremne rezine

Crème de la crème

Kremne rezine so ene od najbolj priljubljenih sladic od Samoborja do Pariza. Kreme ni treba kuhati, dovolj je dodati samo mleko. Lahko jo uporabite tudi za pripravo drugih sladic, npr. rulad, tort in kolačev s keksi.  

Krema vsebuje rastlinske maščobe, sestavine beljakovin pa so prisotne v obliki mlečnih beljakovin, posnetega mleka v prahu in jedilne želatine. 

 

Povzetek...

Za 12–15 kremnih rezin • Priprava z mlekom

Priprava

V 5 dl hladne mleka (približno 15 °C) dodajte vsebino vrečke. Z mešalnikom najprej mešajte počasi, nato še približno 5 minut pri srednji hitrosti. Kremo takoj razporedite na listnato testo (15 x 25 cm), poravnajte in prekrijte z drugim oblatom (testo lahko predhodno... prikaži več V 5 dl hladne mleka (približno 15 °C) dodajte vsebino vrečke. Z mešalnikom najprej mešajte počasi, nato še približno 5 minut pri srednji hitrosti. Kremo takoj razporedite na listnato testo (15 x 25 cm), poravnajte in prekrijte z drugim oblatom (testo lahko predhodno narežete na kvadrate). Postavite za dve uri v hladilnik, posujte s sladkorjem in narežite.

  • Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu (ne v hladilniku).
  • Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje
  • Embalaža: 230 g

Sestavine

Sladkor, posneto mleko v prahu, modificirani škrob, jedilna želatina, strjena rastlinska maščoba, glukozni sirup, emulgator (E 472a), mlečne beljakovine, regulator kislosti (dinatrijev fosfat, kalijev fosfat), barvilo (beta karoten, ekstrakt paprike), kislina (limonska kislina), aroma. Lahko vsebuje pšenico in jajca v sledovih.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov