Konzervirana čičerika

Konzervirana čičerika

Tiktak, čas je za konzervirano čičeriko!

Vrhunska čičerika v slanici, sterilizirana in pripravljena za uporabo, bi vedno morala najti svoj prostor v vaši kuhinji. 

Čičeriko, ki je bogata z beljakovinami in vlakninami, lahko uporabite na številne načine, in sicer za namaze, polpete, solate, juhe, enolončnice, nadeve, kombinacije z mesom ipd.  

Namakanju in zapleteni pripravi je zagotovo odklenkalo – čas je za praktično ter okusno!

Povzetek...

Proizvedena je iz kakovostne in najboljše čičerike • Priročna, skrajša čas priprave jedi • Zelo cenjeno živilo v vegetarijanski prehrani

Priprava

Izdelek je pripravljen za uporabo. Lahko jo dodate v solate, juhe, enolončnice, pripravite namaz, polpete z zelenjavo, dodate kuhanemu rižu, v omake za testenine ali kot prilogo k mesnim jedem. S kombinacijo različnih živil lahko pripravite številne jedi – od zelo preprostih... prikaži več Izdelek je pripravljen za uporabo. Lahko jo dodate v solate, juhe, enolončnice, pripravite namaz, polpete z zelenjavo, dodate kuhanemu rižu, v omake za testenine ali kot prilogo k mesnim jedem. S kombinacijo različnih živil lahko pripravite številne jedi – od zelo preprostih do zelo ustvarjalnih.

  • Shranjevanje: Hranite na suhem mestu. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 3 dneh.
  • Rok trajanja: 36 mesecev
  • Embalaža: pločevinka 400 g

Sestavine

Čičerika, voda, kuhinjska sol, antioksidant askorbinska kislina.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov