Hi protein Banana Muffins

Hi protein Banana Muffins

Močni in okusni – mafini

To je 12 mafinov, ki ste jih čakali! Super preprosta priprava bo to sladico spremenila v vašo hitro in značilno jed, s katero boste nedvomno navdušili goste. S 40 % manj sladkorja in obogatena z beljakovinami bo usklajena s strogimi dietami vseh, ki pazijo na vnos kalorij. Poleg mešanice potrebujete dve jajci, banano in malo jogurta ter malce mešanja in peke. Popolna sladica, v kateri lahko uživate vsak dan.

Povzetek...

Bogati z beljakovinami • 40 % manj sladkorja • Polnozrnata moka (whole grain) • Hitra in preprosta priprava • Dodati je treba le 2 jajci, banano in jogurt • Mešanica zadostuje za 12 mafinov

Pečico segrejte na 200 °C brez ventilacije (peko prilagodite svoji pečici). Na pekač razporedite 12 modelčkov. 2. Mešanico za mafine vsujte v posodo in dodajte 2 jajci, 1 banano (100 g), ki ste jo prej zmečkali z vilicami, in 200 g jogurta. Z električnim mešalnikom (na... prikaži več Pečico segrejte na 200 °C brez ventilacije (peko prilagodite svoji pečici). Na pekač razporedite 12 modelčkov. 2. Mešanico za mafine vsujte v posodo in dodajte 2 jajci, 1 banano (100 g), ki ste jo prej zmečkali z vilicami, in 200 g jogurta. Z električnim mešalnikom (na srednji hitrosti) vse skupaj mešajte 2 minuti, dokler ne dobite gladkega testa. 3. Z žlico enakomerno razporedite testo, tako da modelčke napolnite skoraj do vrha. 4. Temperaturo pečice znižajte na 180 °C. Pecite 22 minut. Pečene mafine vzemite s pekača in pustite, da se ohladijo v modelčkih.

Grahove beljakovine (20 %), polnozrnata moka (18,5 %), sladkor, polbela pšenična moka T-850, maltodekstrin, polnozrnata ovsena moka (6,3 %), drobni ovseni kosmiči, rastlinsko olje v prahu (palmovo), banana v prahu (1,8 %), sredstva za vzhajanje (natrijev hidrogenkarbonat, dinatrijev difosfat), jabolčne vlaknine, laktoza, cimet v prahu, zgoščevalec (E 466), mlečne beljakovine, aroma, kuhinjska sol. Lahko vsebuje jajca.

  • Shranjevanje: Shranjevanje: na suhem in hladnem mestu
  • Rok trajanja: Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: Embalaža: škatla 270 g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 236 kcal / 993 kJ
Maščobe = 4.8 g
- od tega nasičene maščobe = 2.1 g
Ogljikohidrati = 31 g
- od tega sladkorji = 13.8 g
Prehranske vlaknine = 4.2 g
Beljakovine = 15 g
Sol = 0.73 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov