Gussnel

Gussnel

Ko je treba kaj zgostiti

Gussnel je odličen nadomestek za določeno količino moke pri pripravi sladkih in slanih jedi, kot so torte, kolači, keksi, kreme ter enolončnice, omake in kremne juhe.

Vsebuje koruzni škrob, ki je vir sestavljenih ogljikovih hidratov.
Primeren je tudi za bolnike s celiakijo.

Kuhanje z Gussnelom je prava zabava!

Povzetek...

Nadomesti določeno količino moke • Za pripravo kolačev, tort, slanih jedi (enolončnic in omak)

Priprava

Nadomesti določeno količino moke pri pripravi tort, kolačev, keksov, krem, desertov in narastkov. Primeren je tudi za zgoščevanje kremnih juh, omak, enolončnic, sadnih in zelenjavnih jedi.

  • Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu.
  • Rok trajanja: 24 mesecev
  • Embalaža: 200 g

Sestavine

koruzni škrob

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov