Gussnel

Gussnel

Ko je treba kaj zgostiti

Gussnel je odličen nadomestek za določeno količino moke pri pripravi sladkih in slanih jedi, kot so torte, kolači, keksi, kreme ter enolončnice, omake in kremne juhe.

Vsebuje koruzni škrob, ki je vir sestavljenih ogljikovih hidratov.
Primeren je tudi za bolnike s celiakijo.

Kuhanje z Gussnelom je prava zabava!

Povzetek...

Nadomesti določeno količino moke • Za pripravo kolačev, tort, slanih jedi (enolončnic in omak)

Nadomesti določeno količino moke pri pripravi tort, kolačev, keksov, krem, desertov in narastkov. Primeren je tudi za zgoščevanje kremnih juh, omak, enolončnic, sadnih in zelenjavnih jedi.

koruzni škrob

  • Shranjevanje: Na suhem in hladnem mestu.
  • Rok trajanja: 24 mesecev
  • Embalaža: 200 g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 353 kcal / 1500 kJ
Masti 0 g
- Zasičene masne kisline 0 g
Ogljikohidrati 88 g
- Sladkorji 0 g
Beljakovine 0 g
Sol 0.05 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov