Goveji haše

Goveji haše

Tako dobro dene!

Tudi največjo lakoto je mogoče potešiti v samo dveh minutah: haše stresite v posodo in segrejte! Odličen je s testeninami, z rižem ali s krompirjem ali kot okusen namaz na kruhu ali opečencu. 

Pripravljen je po tradicionalnem receptu brez umetnih barvil in ima oznako kakovosti QUDAL, zato lahko zanesljivo rečemo, da je pravi šampion domačega okusa v hitri pripravi!  

Povzetek...

Okus domače kuhinje • Brez dodanih barvil • Pripravljeno v 2 minutah

Priprava

Na štedilniku: vsebino pločevinke stresite v primerno posodo. Segrejte na zmernem ognju med stalnim mešanjem. V mikrovalovni pečici: vsebino pločevinke stresite v posodo, primerno za pogrevanje v mikrovalovni pečici, pokrijte in segrevajte 1–2 minuti pri 700 W. Premešajte... prikaži več Na štedilniku: vsebino pločevinke stresite v primerno posodo. Segrejte na zmernem ognju med stalnim mešanjem. V mikrovalovni pečici: vsebino pločevinke stresite v posodo, primerno za pogrevanje v mikrovalovni pečici, pokrijte in segrevajte 1–2 minuti pri 700 W. Premešajte in postrezite.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 4 leta
  • Embalaža: pločevinka, 200 g

Sestavine

Kuhana goveja drobovina (pljuča, srce, jetra, ledvice) 47 %, voda, paradižnikov koncentrat, goveji loj, začimbe, koruzni škrob, kuhinjska sol, pšenična moka, sladkor, vinski kis. Lahko vsebuje jajca, sojo, mleko in zeleno v sledovih.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov