Fini mini zelenjavni instant rezanci

Fini mini zelenjavni instant rezanci

Enostavno, a prepleteno.

Želite prepleten, a enostaven obrok, ki ne pušča nereda v kuhinji? Poskusite Fini mini instant rezance. Zelenjavni okus je tu za vse, ki radi uživate v bogatem okusu zelenjave in lahkem obroku. Ne glede na to, ali se vam mudi ali si le želite v zelo kratkem času pripraviti topel in okusen obrok, je jed, v katero si ujet prav ustvarjena za vas. Prepustite se odličnem okusu, saj vas bo skrbelo le to, s čim jo boste jedli – z žlico, vilico ali palčkami.

Povzetek...

Pripravljeno v 3 minutah.

Priprava s kuhanjem: Testenine stresemo v 300 mL vrele vode in jih kuhamo 3 minute. Dodamo mešanico začimb, olje ter čili po želji in dobro premešamo. Priprava v mikrovalovni pečici: Testenine, mešanico začimb, olje in po želji čili stresemo v 300 mL vode ter segrevamo... prikaži več Priprava s kuhanjem: Testenine stresemo v 300 mL vrele vode in jih kuhamo 3 minute. Dodamo mešanico začimb, olje ter čili po želji in dobro premešamo. Priprava v mikrovalovni pečici: Testenine, mešanico začimb, olje in po želji čili stresemo v 300 mL vode ter segrevamo v mikrovalovni pečici 5 minut na 800-850 W.

Testenine (66,2 g): pšenična moka, palmovo olje, jodirana sol (sol, kalijev jodat), sredstvo za uravnavanje kislosti (kalijevi karbonati), emulgator (polifosfati), sredstvo za zgostitev (guar gumi), sredstvo za vzhajanje (natrijevi karbonati), barvilo (riboflavin). Mešanica začimb (4,5 g): jodirana sol (sol, kalijev jodat), ojačevalec arome (mononatrijev glutamat), sladkor, izvleček kvasa, sušena zelenjava 0,6% (česen, čebula, por, zelena), poper v prahu, arome. Olje (4,0 g): palmovo olje, sušena zelenjava 0,4% (čebula, česen), arome. Čili v prahu (0,3 g).

  • Shranjevanje: Hraniti na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: vrečka 75g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 1972 kcal
Maščobe = 23 g
- od tega nasičene maščobe = 9.7 g
Ogljikohidrati = 55 g
- od tega sladkorji = 2.6 g
Prehranske vlaknine = 4.1 g
Beljakovine = 9 g
Sol = 3.7 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov