Fini mini kokošji instant rezanci

Fini mini kokošji instant rezanci

Ujemite se v tradicionalni okus in Daljni vzhod.

Dopustite, da vas prijetni rezanci in začimbe ujamejo in popeljejo na Daljni vzhod. Kako? S Fini mini rezanci uživajte v hitro pripravljenem in toplem obroku. Ne glede na čas v dnevu, si v hipu privoščite prijetne rezance z blagim okusom piščanca. Potrebujete le 3 minute, žlico ali palčke in skledo.

Povzetek...

Pripravljeno v 3 minutah.

Priprava s kuhanjem: Testenine stresemo v 300 mL vrele vode in jih kuhamo 3 minute. Dodamo mešanico začimb, olje ter čili po želji in dobro premešamo. Priprava v mikrovalovni pečici: Testenine, mešanico začimb, olje in po želji čili stresemo v 300 mL vode ter segrevamo... prikaži več Priprava s kuhanjem: Testenine stresemo v 300 mL vrele vode in jih kuhamo 3 minute. Dodamo mešanico začimb, olje ter čili po želji in dobro premešamo. Priprava v mikrovalovni pečici: Testenine, mešanico začimb, olje in po želji čili stresemo v 300 mL vode ter segrevamo v mikrovalovni pečici 5 minut na 800-850 W.

Testenine (66,2 g): pšenična moka, palmovo olje, jodirana sol (sol, kalijev jodat), sredstvo za uravnavanje kislosti (kalijevi karbonati), emulgator (polifosfati), sredstvo za zgostitev (guar gumi), sredstvo za vzhajanje (natrijevi karbonati), barvilo (riboflavin). Mešanica začimb (4,5 g): jodirana sol (sol, kalijev jodat), sladkor, ojačevalec arome (mononatrijev glutamat), izvleček kvasa, aroma (kokošja), začimbe v prahu (poper v prahu, ingver v prahu), sušen česen v prahu. Olje (4,0 g): palmovo olje. Čili v prahu (0,3 g). Lahko vsebuje zeleno v sledovih.

  • Shranjevanje: Hraniti na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: vrečka 75g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 1954 kcal
Maščobe = 23 g
- od tega nasičene maščobe = 10 g
Ogljikohidrati = 54 g
- od tega sladkorji = 2.5 g
Prehranske vlaknine = 5 g
Beljakovine = 8.5 g
Sol = 3.5 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov