Fant tortilje

Fant tortilje

Fantastično jo zavijte!

Tortilja je znana kot enostavna jed, ki zahteva malo a nudi veliko. Z mešanico Fant bo vaša tortilja »za prste obliznit«, saj s hitro in enostavno pripravo nudi odličen okus. Nasvet: pred nadevom, tortilje premažite z mileramom! Brez dodanih ojačevalcev arome.

Povzetek...

Brez dodanih ojačevalcev arome · Hitra in enostavna priprava

Značajke proizvoda

Priprava

Na olju ali maslu prepražite meso narezano na trakce, dokler voda ne izpari. Dodajte zelenjavo in na zmernem ognju pražite 10 minut. Dodajte 300 ml mlačne vode, vmešajte vsebino vrečke ter kuhajte na zmernem ognju okoli 5 minut in občasno premešajte. Tortilje nadevajte,... prikaži več Na olju ali maslu prepražite meso narezano na trakce, dokler voda ne izpari. Dodajte zelenjavo in na zmernem ognju pražite 10 minut. Dodajte 300 ml mlačne vode, vmešajte vsebino vrečke ter kuhajte na zmernem ognju okoli 5 minut in občasno premešajte. Tortilje nadevajte, po želji dodajte še svežo zelenjavo, posipajte z naribanim sirom in zavijte.

  • Shranjevanje: Hraniti na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: vrečka 40 g

Sestavine

Sušen paradižnik 24%, pšenična moka, sladkor, sušena čebula, jedilna sol, ekstrakt kvasa, sladka začimbna paprika, koruzni škrob, chili paprika, sušen česen, začimbe, koriander, list peteršilja. Lahko vsebuje jajca, mleko, zeleno v sledovih.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov