Fant piščanec v smetanovi omaki z gobami

Fant piščanec v smetanovi omaki z gobami

Popoln obrok, medtem ko rečeš Fant!

Kaj bomo danes naredili za kosilo? Kako mi naj uspe še skuhati? Lahko ti danes skuhaš kosilo? Če si tudi vi postavljate ta vprašanja, ne skrbite. Za vas imamo popoln odgovor! Skrbno izbranim sestavinam v tej mešanici Fant je treba dodati piščanca, gobe in smetano in v manj kot pol ure imate popoln obrok za 4 osebe. Če se sprašujete, kako je ta jed tako okusna, ne skrbite, nima dodanih ojačevalcev okusa. FANTastično, kajne?

Povzetek...

Brez dodanih ojačevalcev okusa!

Priprava

1. Piščanca narežite na kocke in prepražite na olju. Dodajte gobe in nadaljujte z dušenjem, dokler voda ne izhlapi. 2. Vsebino vrečke Fant zmešajte s 400 ml hladne vode in 100 ml smetane ter jo dodajte k mesu in gobam. Ko zavre, kuhajte 5 minut na zmernem ognju. 3. V... prikaži več 1. Piščanca narežite na kocke in prepražite na olju. Dodajte gobe in nadaljujte z dušenjem, dokler voda ne izhlapi. 2. Vsebino vrečke Fant zmešajte s 400 ml hladne vode in 100 ml smetane ter jo dodajte k mesu in gobam. Ko zavre, kuhajte 5 minut na zmernem ognju. 3. V jed vmešajte testenine in postrezite.

  • Shranjevanje: Hraniti v suhem prostoru in na sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 12 mesecev.
  • Embalaža: vrečka 55 g

Sestavine

Pšenična moka, kuhinjska sol, smetana v prahu (mleko) 12 %, krompirjev škrob, sušena čebula, ekstrakt kvasa, maltodekstrin, sušen korenček, palmovo olje, koruzni škrob, sušen česen, sušeni jurčki 1,5 %, sladka paprika, laktoza, začimbe, mlečne beljakovine, čili, aroma. Lahko vsebuje jajca in zeleno v sledovih.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov