Fant piščanec s 4 vrstami sira

Fant piščanec s 4 vrstami sira

Nikoli dovolj sira

S piščancem lahko vedno znova in znova navdušite. Odlična jed z bogatim okusom bo na vaši mizi dišala še preden boste rekli Fant. Tako boste deležni pohvale za popolno kombinacijo piščanca in sira. Kot vse jedi, pripravljene z mešanicami Fant, tudi ta nudi odličen okus na hiter in enostaven način, brez dodanih ojačevalcev arome.

Povzetek...

Brez dodanih ojačevalcev arome · Hitra in enostavna priprava

Priprava

1. 500 g belega piščančjega mesa narežite na tanke rezine (5x 100 g) in dajte v posodo za peko. 2. Vsebino vrečke zmešajte s 100 ml vode in 250 ml smetane za kuhanje in prelijte po mesu. 3. Pecite približno 30 minut v pečici, ogreti na 200°C. Postrezite z rižem, njoki,... prikaži več 1. 500 g belega piščančjega mesa narežite na tanke rezine (5x 100 g) in dajte v posodo za peko. 2. Vsebino vrečke zmešajte s 100 ml vode in 250 ml smetane za kuhanje in prelijte po mesu. 3. Pecite približno 30 minut v pečici, ogreti na 200°C. Postrezite z rižem, njoki, krompirjem ali testeninami.

  • Shranjevanje: Hraniti na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: vrečka 40g

Sestavine

siri (mleko) 24,9 % (sir za ribanje (jajca), mozzarela v prahu, cheddar v prahu, gouda v prahu), smetana v prahu (mleko), jedilna sol, pšenična moka, koruzni škrob, krompirjev škrob, ekstrakt kvasa, maltodekstrin, sušen koren zelene, sušen česen, emulgirne soli (natrijevi fosfati, natrijevi citrati), sušena čebula, sirotka v prahu (mleko), aroma, začimbe, palmovo olje.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov