Fant mešanica za špagete bolognese

Fant mešanica za špagete bolognese

Recept za najboljšo omako za testenine

Špageti bolognese so priljubljena jed, ki se je udomačila v mnogih kuhinjah. Ko boste odkrili mešanico Fant, bo pogosto tudi na vaši mizi. 

Mešanica je odlična izbira, saj vsebuje 31 % suhega paradižnika. Zdaj ko ste odkrili recept za najboljše špagete bolognese, dobro premislite, s kom jih boste delili.

Povzetek...

Hitra in preprosta priprava • Za pripravo priljubljene jedi špageti bolognese

Priprava

Špagete skuhajte in odcedite. Na olju prepražite mleto meso in odstavite z ognja. Vsebino vrečke raztopite v 500 ml mlačne vode. Zalijte popraženo meso in pustite, da zavre. Ob neprestanem mešanju kuhajte na srednje močnem ognju približno 10 minut. Postrezite s kuhanimi... prikaži več Špagete skuhajte in odcedite. Na olju prepražite mleto meso in odstavite z ognja. Vsebino vrečke raztopite v 500 ml mlačne vode. Zalijte popraženo meso in pustite, da zavre. Ob neprestanem mešanju kuhajte na srednje močnem ognju približno 10 minut. Postrezite s kuhanimi špageti ali z drugimi testeninami.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: vrečka 58 g

Sestavine

Sušeni paradižnik 31,5 %, pšenična moka, sladkor, kuhinjska sol, sušena zelenjava (čebula, zelena), ekstrakt kvasa, palmina maščoba, začimbe (majaron, česen, timijan, črni poper). Lahko vsebuje mleko in jajca v sledovih.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov