Fant mešanica za špagete bolognese

Fant mešanica za špagete bolognese

Recept za najboljšo omako za testenine

Špageti bolognese so priljubljena jed, ki se je udomačila v mnogih kuhinjah. Ko boste odkrili mešanico Fant, bo pogosto tudi na vaši mizi. 

Mešanica je odlična izbira, saj vsebuje 31 % suhega paradižnika. Zdaj ko ste odkrili recept za najboljše špagete bolognese, dobro premislite, s kom jih boste delili.

Povzetek...

Hitra in preprosta priprava • Za pripravo priljubljene jedi špageti bolognese

Špagete skuhajte in odcedite. Na olju prepražite mleto meso in odstavite z ognja. Vsebino vrečke raztopite v 500 ml mlačne vode. Zalijte popraženo meso in pustite, da zavre. Ob neprestanem mešanju kuhajte na srednje močnem ognju približno 10 minut. Postrezite s kuhanimi... prikaži več Špagete skuhajte in odcedite. Na olju prepražite mleto meso in odstavite z ognja. Vsebino vrečke raztopite v 500 ml mlačne vode. Zalijte popraženo meso in pustite, da zavre. Ob neprestanem mešanju kuhajte na srednje močnem ognju približno 10 minut. Postrezite s kuhanimi špageti ali z drugimi testeninami.

Sušeni paradižnik 31,5 %, pšenična moka, sladkor, kuhinjska sol, sušena zelenjava (čebula, zelena), ekstrakt kvasa, palmina maščoba, začimbe (majaron, česen, timijan, črni poper). Lahko vsebuje mleko in jajca v sledovih.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: vrečka 58 g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 311 kcal / 1313 kJ
Masti 3.5 g
- Zasičene masne kisline 2 g
Ogljikohidrati 53 g
- Sladkorji 37 g
Vlakna 9.8 g
Beljakovine 12 g
Sol 12.1 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov