Fant mešanica za sesekljani zrezek

Fant mešanica za sesekljani zrezek

Brez nje je jed samo navadno mleto meso

Ko gre za pripravo polpet, mesnih štruc, zelenjavnih zrezkov in podobnih jedi iz mletega mesa, je ta mešanica ključ za uspeh.  

Vsebuje jajca, sol, krušne drobtine in idealno kombinacijo zelenjave ter začimb. Od začimb naj omenimo samo česen, ostale pa naj uganejo vaše brbončice. 

Povzetek...

Hitra in preprosta priprava • Možnost uporabe na več načinov in za različne recepte (mesna štruca)

Priprava

Za 4 obroke potrebujete 500 g mletega mesa. Vsebino vrečke zmešajte s 150 ml mlačne vode in pustite stati nekaj minut. Pripravljenemu Fantu dodajte 500 g mletega mesa in dobro premešajte. Iz pripravljene zmesi oblikujte zrezke in pecite na segreti maščobi. Tako pripravljeno... prikaži več Za 4 obroke potrebujete 500 g mletega mesa. Vsebino vrečke zmešajte s 150 ml mlačne vode in pustite stati nekaj minut. Pripravljenemu Fantu dodajte 500 g mletega mesa in dobro premešajte. Iz pripravljene zmesi oblikujte zrezke in pecite na segreti maščobi. Tako pripravljeno zmes lahko uporabite tudi za pripravo mesne rulade z jajci.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 15 mesecev
  • Embalaža: vrečka 90 g

Sestavine

Krušne drobtine (pšenična moka, kvas, sol), pšenična moka, kuhinjska sol, sušena čebula, ojačevalec okusa (mononatrijev glutaminat), koruzni škrob, jajca v prahu, česen, sladka začimbna paprika, črni poper, palmovo olje, list peteršilja. Lahko vsebuje mleko in zeleno v sledovih.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov