Fant mešanica za golaž in paprikaš

Fant mešanica za golaž in paprikaš

Večni dvom: golaž ali paprikaš?

Obstajajo jedi, ki so se v naših kuhinjah udomačile in upravičeno postale kulinarični klasiki. Ravno mali dodatki pa so tisti, ki ustvarijo tako nepremagljiv okus. 

Ne glede na to, ali boste pripravili enolončnico, krompirjev golaž, vampe, ohrovt, por ali dušeno jed, je dodatek mešanice Fant, ki vsebuje čebulo, papriko, paradižnik in začimbe, odlična izbira.  

Vsaki jedi da bogat okus, saj vsebuje malo maščob in jo izboljša. Dober tek!

Povzetek...

Hitra in preprosta priprava • Za golaž ali paprikaš (za različne vrste mesa)

Za pripravo 4 obrokov dodajte 500 g mesa. Na olju prepražite 500 g na kocke narezanega mesa, pri tem dolivajte vodo, da se meso zmehča, voda pa izpari. Lonec odstavite z ognja, dolijte 700 ml mlačne vode in vmešajte vsebino vrečke. Kuhajte približno 15 minut. Pri... prikaži več Za pripravo 4 obrokov dodajte 500 g mesa. Na olju prepražite 500 g na kocke narezanega mesa, pri tem dolivajte vodo, da se meso zmehča, voda pa izpari. Lonec odstavite z ognja, dolijte 700 ml mlačne vode in vmešajte vsebino vrečke. Kuhajte približno 15 minut. Pri pripravi paprikaša gotovi jedi dodajte približno 200 ml kisle smetane.

Pšenična moka, sušena čebula, kuhinjska sol, koruzni škrob, sušeni paradižnik, sladka začimbna paprika, sladkor, ojačevalec okusa (mononatrijev glutaminat), ekstrakt kvasa, začimbe, pekoča začimbna paprika, sušeno korenje, list peteršilja. Lahko vsebuje jajca, mleko in zeleno v sledovih.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 15 mesecev
  • Embalaža: vrečka 65 g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 317 kcal / 1345 kJ
Masti 1.9 g
- Zasičene masne kisline 0.3 g
Ogljikohidrati 65 g
- Sladkorji 30 g
Beljakovine 10 g
Sol 14 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov