Fant mešanica za čufte

Fant mešanica za čufte

Za odlične mesne kroglice

Mešanica za čufte Fant vsebuje vse potrebno za pripravo te priljubljene jedi.

Okusne in sočne mesne kroglice, ki jih obožujejo otroci ter odrasli, pripravljene z rižem ali brez, je mogoče z mešanico Fant še lažje in hitreje pripraviti.  

Zdaj pa pohitite v kuhinjo in pripravite najboljše čufte doslej!

Povzetek...

Hitra in preprosta priprava • Možnost široke uporabe izdelka za različne recepte z mesnimi kroglicami

Priprava

Za pripravo 4 obrokov potrebujete 500 g mletega mesa. Vsebino vrečke Fant zmešajte s 100 ml mlačne vode in pustite stati nekaj minut. Mletemu mesu dodajte pripravljen Fant in dobro zmešajte. Oblikujte čufte in jih skuhajte v pripravljeni paradižnikovi omaki. Če želite... prikaži več Za pripravo 4 obrokov potrebujete 500 g mletega mesa. Vsebino vrečke Fant zmešajte s 100 ml mlačne vode in pustite stati nekaj minut. Mletemu mesu dodajte pripravljen Fant in dobro zmešajte. Oblikujte čufte in jih skuhajte v pripravljeni paradižnikovi omaki. Če želite pripraviti čufte z rižem, mešanici Fanta in mesa dodajte približno 100 g riža.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 12 mesecev
  • Embalaža: zavitek 60 g

Sestavine

Pšenična moka, kuhinjska sol, sušena čebula, koruzni škrob, ojačevalec arome (mononatrijev glutaminat), jajca v prahu, česen, črni poper, sladka začimbna paprika, listi peteršilja, palmovo olje. Lahko vsebuje mleko in zeleno v sledovih.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov