Fant gobova omaka

Fant gobova omaka

Okus jeseni na vašem krožniku

Gobova omaka Fant, ki je obogatena s sušenimi jurčki in šampinjoni, bo dala svojevrsten okus mesnim jedem, testeninam ali rižu. 

Prebudite okuse jeseni in vonj gozda ter pripravite svojo jed z gobovo omako že danes. Za svečane priložnosti pa priporočamo, da jed obogatite z dodatkom smetane, masla ali konjaka. 

Povzetek...

Hitra in preprosta priprava • Odličen okus gob

Vsebino vrečke stresite v 300 ml mlačne vode in mešajte z metlico, da zavre. Kuhajte 5 minut na zmernem ognju ob neprestanem mešanju. Pripravljeno omako postrezite z jedjo po svoji izbiri (testenine, meso ipd.). Z gobovo omako prelijte kuhane testenine, riž, krompir,... prikaži več Vsebino vrečke stresite v 300 ml mlačne vode in mešajte z metlico, da zavre. Kuhajte 5 minut na zmernem ognju ob neprestanem mešanju. Pripravljeno omako postrezite z jedjo po svoji izbiri (testenine, meso ipd.). Z gobovo omako prelijte kuhane testenine, riž, krompir, njoke ali potresite z naribanim sirom in specite. Odlično se bo podala k mesnim ruladam, slanim zavitkom, vsem vrstam pečenega in kuhanega mesa ter kot dodatek enolončnicam ali gobjemu golažu.

Pšenična moka, palmovo olje, posneto mleko v prahu, kuhinjska sol, maltodekstrin, koruzni škrob, sušeni šampinjoni 5 %, sladkor, ekstrakt kvasa, sušena čebula, sušeni jurčki 1,5 %, arome, laktoza, mlečne beljakovine, črni poper, list peteršilja. Lahko vsebuje zeleno in jajca.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 15 mesecev
  • Embalaža: vrečka 45 g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 427 kcal / 1790 kJ
Masti 19 g
- Zasičene masne kisline 21 g
Ogljikohidrati 51 g
- Sladkorji 14 g
Vlakna 4.1 g
Beljakovine 11 g
Sol 7.5 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov