Čufti

Čufti

Zaokrožite dan z mesnimi kroglicami!

Priljubljene sočne mesne kroglice v omaki iz najokusnejših paradižnikov za preprost in hiter obrok. 

Pripravljene so po tradicionalnem receptu brez aditivov iz fino mletega govejega in svinjskega mesa z dodatkom riža. Gotove so v samo treh minutah. Medtem ko čakate, lahko razmislite, ali je res mogoče pojesti samo eno.

Povzetek...

Okus domače kuhinje • Brez aditivov • Pripravljeno v 3 minutah

Na štedilniku: vsebino pločevinke stresite v primerno posodo. Segrejte na zmernem ognju med stalnim mešanjem. V mikrovalovni pečici: vsebino pločevinke stresite v posodo, primerno za pogrevanje v mikrovalovni pečici, pokrijte in segrevajte 2–3 minute pri 700 W. Premešajte... prikaži več Na štedilniku: vsebino pločevinke stresite v primerno posodo. Segrejte na zmernem ognju med stalnim mešanjem. V mikrovalovni pečici: vsebino pločevinke stresite v posodo, primerno za pogrevanje v mikrovalovni pečici, pokrijte in segrevajte 2–3 minute pri 700 W. Premešajte in postrezite s pire krompirjem ali testeninami.

Voda, čufti 30 % (goveje in svinjsko meso 54 %, riž, krušne drobtine, beljak v prahu, kuhinjska sol, začimbe), pretlačen paradižnik, paradižnikov koncentrat, sončnično olje, pšenična moka, sladkor. Lahko vsebuje mleko, sojo, zeleno in gorčico v sledovih.

  • Shranjevanje: Na suhem mestu pri sobni temperaturi.
  • Rok trajanja: 4 leta
  • Embalaža: 400 g

Prehranske vrednosti

Energetska vrednost 138 kcal / 577 kJ
Masti 5.4 g
- Zasičene masne kisline 1.5 g
Ogljikohidrati 10 g
- Sladkorji 2.6 g
Beljakovine 4.2 g
Sol 1.1 g
prikaži vse
Vir: Podravka d.d. Na 100 g izdelka

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov