Creme brulee s karameliziranim sladkorjem

Creme brulee s karameliziranim sladkorjem

Najbolj znan kremasti desert na svetu!

Desert, ki je nastal davnega leta v 17.stoletju je Dolcela pripeljala do najvišje odličnosti! Sladica, ki so jo zaradi svoje zahtevnosti, pripravljali doma le najbolj hrabri kuharji, je sedaj dostopna vsem. V samo nekaj korakih, ki so opisnai na pakiranju lahko pripravite popoln Creme brulee za 4 osebe in navdušite svoje goste s svojo vrhunsko kuharsko sladico... Pst, samo ne povejte jim, kako lahko je bilo..!

Povzetek...

Za 4 porcije • Čas priprave celega deserta: 5 min • Čas mešanja z mešalnikom 1 min! • Brez kuhanja

Značajke proizvoda

Priprava

Pripravite 4 manjše skodelice (keramične ali steklene). V visoko posodo vlijte 200 ml hladnega mleka in 200 ml sladke smetane ter dodajte vsebino mešanice za pripravo deserta. Z električnim mešalnikom mešajte na srednji hitrosti točno 1 minuto. Pomembno je, da se desert... prikaži več Pripravite 4 manjše skodelice (keramične ali steklene). V visoko posodo vlijte 200 ml hladnega mleka in 200 ml sladke smetane ter dodajte vsebino mešanice za pripravo deserta. Z električnim mešalnikom mešajte na srednji hitrosti točno 1 minuto. Pomembno je, da se desert zgosti, vendar ostane še vedno dovolj tekoč, da se lepo vliva v skodelice…Pripravljen desert porazdelite v skodelice in postavite v hladilnik za najmanj 30 min. Pred serviranjem posipajte po 1 žličko (5 g) karameliziranega sladkorja v vsako skodelico.

  • Shranjevanje: na suhom in hladnem mestu.
  • Rok trajanja: 12 mesecev.
  • Embalaža: PET/PE vrečka + komercialna kartonska škatla 100 g.

Sestavine

Sestavine mešanice za desert: sladkor, modificiran škrob, dekstroza, popolnoma hidrogenirana rastlinska maščoba (kokosova), glukozni sirup, aroma vanilje, mlečne beljakovine, sredstvo za zgostitev (karagenan), barvilo (beta-karoten), emulgator (E 472b). Sestavine karameliziranega sladkorja: sladkor, glukozni sirup.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov