Čokoladni muffini brez glutena

Čokoladni muffini brez glutena

Njegovo veličanstvo muffin.

Lahko ga jeste tudi na skrivaj, za zajtrk, kosilo ali večerjo. Zadiši ob vsakem trenutku dneva. Lahko si privoščite le enega ali vseh 12. Sladkajte jih z belim ali rjavim sladkorjem. Ne glede na to, kakšna je vaša dobitna kombinacija, Dolcela Čokoladni muffini brez glutena so vedno zmagovalci dneva. Poleg priprave slastnih in sočnih muffinov, lahko mešanico uporabite tudi za biskvit za razne kolače in torte. Modelčki za peko so že v pakiranju!

Povzetek...

Za 12 muffinov • Sladkajte sami

Priprava

Navodila za pripravo: 1. Pečico ogrejte na 180°C brez ventilacije (pogoje peke prilagodite svoji pečici). Položite 12 modelčkov na pladenj za peko. 2. Mešanico vlijte v posodo in dodajte 150 g sladkorja, 2 jajci, 150 ml olja in 100 ml vode. Vse skupaj mešajte z električnim... prikaži več Navodila za pripravo: 1. Pečico ogrejte na 180°C brez ventilacije (pogoje peke prilagodite svoji pečici). Položite 12 modelčkov na pladenj za peko. 2. Mešanico vlijte v posodo in dodajte 150 g sladkorja, 2 jajci, 150 ml olja in 100 ml vode. Vse skupaj mešajte z električnim mešalnikom (na srednji stopnji) 2 - 3 minute dokler ne dobite gladkega testa. Manjši del koščkov čokolade (okoli 10 g) ločite in jih boste uporabili kasneje, preostali del pa z žlico vmešajte v testo. 3. Z žlico napolnite modelčke, da bodo modelčki do polovice napolnjeni. Preostale koščke čokolade posipajte po površini testa. 4. Pecite v pečici približno 18 minut. Pečene muffine umaknite s pladnja in jih pustite, da se do konca ohladijo v modelčkih.

  • Shranjevanje: Hraniti na suhem in hladnem mestu.
  • Rok trajanja: 12 mesecev od datuma proizvodnje.
  • Embalaža: 235 g.

Glejte podobne izdelke

nalaganje izdelkov